TITULA OSTAJE U SUSJEDSTVU: / Nakon Nine Kraljić, prestižnu titulu za najgore odjevenu osobu Eurosonga osvojio Crnogorac
'VIDIM, OVIH DANA OBILAZI REVIJE': / Jacques na Facebooku opleo po predsjednici zbog izostanka podrške
JACQUES JE PRAVI HIT KOD AMERIKANACA! / Pogledajte kako su reagirali na favorite, a kako na našeg predstavnika
'GORČINA JE UČINILA SVOJE': / Jacques se vratio u Hrvatsku i podijelio dojmove s Eurosonga, a reagirao je i na šale na svoj račun
TKO ĆE KOGA AKO NE SVOJ SVOGA: / Cijeli svijet se i dalje šali s Jacquesom, ali domaće fore su ipak najokrutnije
RAZDOR ZBOG HRVATSKE: / Srbi poručili Mariji Šerifović: 'Prestani više pljuvati po nama, Jacques je smiješna maskota!'
IPAK NIJE AUSTRALAC: / Mladić koji je pokazao golu stražnjicu na Eurosongu je poznati ukrajinski prankster
'E MOJA SRBIJO, SRAM VAS BILO!': / Marija Šerifović se nakon glasanja srpskog žirija oglasila brutalnom porukom
MOŽDA NIJE OSVOJIO EUROSONG, ALI JACQUES JE APSOLUTNI POBJEDNIK TWITTERA: / 'Ovaj čovjek je napravio nemoguće'
EUROSONG 2017: / Veliki trijumf Portugalca, Jacques nastupio i završio 13., publika ga obožavala, ali ne i žiriji
EUROSONG 2017: / Uskoro počinje finale Eurosonga - Jacques, sretno i pokaži što znaš, cijela Hrvatska je uz tebe!
NAKON ŠTO GA JE OPTUŽIO ZA KOPIRANJE, TONY IZNENADIO OBJAVOM: / Evo što je poručio Jacquesu nakon ulaska u finale
'OVA PJESMA I IZVOĐAČ NEMAJU ŠANSE ZA POBJEDU': / Hrvatski stručnjak iskreno progovorio o Jacquesovom nastupu u finalu Eurosonga
OD DORE DO FINALA EUROSONGA: / Pogledajte prvi Houdekov nastup na televiziji, tada se još zvao Željko
[VELIKA ANKETA] IMA LI JACQUES ŠANSE U FINALU EUROSONGA?; STRANI MEDIJI: / 'Njegov talent je nestvaran: Hrvat napravio pravo čudo!'
OD FANTOMA IZ OPERE DO GOLLUMA: / Twitteraši su imali raznolike asocijacije na Jacquesov nastup, ali svi se slažu u jednoj stvari
'BRAVO, DEBELI': / Pjevačica Marija Šerifović na Twitteru prokomentirala hrvatski i srpski nastup na Eurosongu
JACQUES OSVOJIO SRCA UKRAJINACA: / 'Znam kako vam je, proživio sam Domovinski rat kad sam imao 10 godina'
PROSIDBA KOJA JE ZAMALO ZASJENILA EUROSONG: / Kleknuo je, šokirao gledatelje i iznenadio predstavnicu Makedonije
MAESTRALNI JACQUES U FINALU EUROSONGA! / 'Hvala svima, ovo smo napravili za Hrvatsku!' Pogledajte nastup
EUROSONG 2017: / Srbi u problemima prije nastupa? Stilist objavio pa izbrisao status, no kontroverza je rođena
JACQUES U ZAGRLJAJU SA SVJETSKOM ZVIJEZDOM: / Mariah Carey oduševljena našom pjesmom: '12 bodova za Hrvatsku'
SPEKTAKL NA KVADRAT: / Završila prva polufinalna večer Eurosonga, a ovo je 10 zemalja koje su prošle u finale
DRAMA OKO EUROSONGA JOŠ TRAJE: / Ruskinji su zabranili nastup, zatim je pozvali natrag, a sada ih je odbila
OSEBUJNI PREDSTAVNIK CRNE GORE: / Crnogorac Slavko pjeva gol do pasa, nosi štikle i boli ga briga za kritike