S DRAŽENOM ZEČIĆEM / Zvijezda Braka na prvu popela se na pozornicu pa zapjevala: Evo kako je sve izgledalo
IKONIČNI DUET / Prepoznajete li je? Pjevala s Draženom Zečićem, a onda odabrala školu i obitelj umjesto slave
GLAZBENA EUFORIJA / Spektakl kakav se dugo čekao! Hrvatska noć u Frankfurtu: Pogledajte tko je sve žario i palio na pozornici
FANOVI POLUDJELI / Thompson u samo nekoliko sati rasprodao svoj samostalni koncert: 'Čekamo Arenu Zagreb'
EPSKA LJEPOTICA / Lille osvojila nagradu i objavila fotku s izbačenim grudima: Fanovima popadale vilice
TEŠKO MU JE / Otkriven razlog zbog kojeg Thompson neće pjevati na domoljubnom koncertu u Areni: 'Molimo za njega, njegovu obitelj...'
ON MU JE PROMIJENIO ŽIVOT / Dražen Zečić o čovjeku zbog kojeg je postao slavan: 'Pjevao sam po konobama i restoranima, da mi tad nije uzeo pjesmu...'
BEZ DLAKE NA JEZIKU / Estradni menadžer rekao ono što nitko nije htio: 'Od stvaranja Hrvatske države mi imamo 5 do 6 pravih zvijezda i gotovo'
VESELE VIJESTI SA SVIH STRANA / Uz Tončija Huljića uskoro i Dražen Zečić postaje djed: 'Za mene je to novo nešto i trema je, iščekivanje'
SLAVLJE NA PROKURATIVAMA / Neni Belanu nagrada žirija, a TBF-u i Cambi nagrada publike 'Dugo smo se pripremali za ovaj nastup'