NAKON OPTUŽBI DA JE IMALA 'CRNU LISTU IZVOĐAČA', ŠEFICA DORE ISPALILA: / 'Svi oni su mi prije govorili hvala, a sada...'
ALBINA GRČIĆ O POBJEDI NA DORI: / 'Mama mi je rekla: 'Nemoj otići na kvasinu'. Evo, obećavam da neću, mama'
DAMIR KEDŽO KOMENTIRAO DORU I CIJELU TU DRAMU: / Otkrio je što misli o Albini, ssvrnuo se i na reakciju Nine Kraljić
CRNO NA BIJELO, HRT OBJAVIO PODATKE: / Evo koliko je glasova stiglo za Albinu i ostale pjevače na ovogodišnjoj Dori
NINA KRALJIĆ SE OPET JAVILA, TVRDI DA JE ŽRTVA JAVNOG LINČA: / 'Ne sviđa mi se pjesma 'Tick Tock' i gotovo'; ekipa u komentarima i dalje kritična
ČETIRI VODITELJICE DORE NA METI KRITIKA: / 'Manifesto Uhljebistana... Tko će to platiti? A i očito je da se ne podnose'
STRUKAR OPLEO PO NINI KRALJIĆ: / 'Pokisla mimoza s groznom pjesmom ponijela se drsko i pokvareno. Ego je za*ebana stvar...'
NINA KRALJIĆ SIPA / ŽUČ: 'Ja sam Hrvatsku dovela u finale Eurosonga, za razliku od Franke...' Ljudi je sprdaju: 'Ponaša se kao Trump'
VUCO BIJESAN NAKON BRIGITINA DEBAKLA NA DORI: / 'Bio je to očiti bojkot moje kćeri, ali čekajte da ona snimi spot u inozemstvu...'
TKO JE POBJEDNICA DORE? / Prelijepu Splićanku Albinu ste obožavali u 'Voiceu', ali njezin glazbeni put započeo je puno prije toga
NA EUROSONG 2021. IDE - ALBINA! / Zarazan ritam i trendi nastup naš su recept za Rotterdam. Hoće li uroditi plodom?
CURIČAK JE IZRASTAO U PREKRASNU DAMU: / Mia Negovetić u ženstvenoj haljini pokazala dekolte i tetovažu na zanimljivom mjestu
NINA KRALJIĆ APSOLUTNA FAVORITKINJA NA DORI: / Sandiju i Vucinoj kćeri predviđaju debakl, a na drugom mjestu - tijesno
OVE GODINE MALO DRUGAČIJA DORA: / 'Neće biti publike, glasovat će se putem televotinga, a sudionici će morati donijeti negativan test na koronu...'