JESTE LI MEĐU NJIMA? / Stiže svjetski dan roditelja: Rođeni u ovim znakovima su najbrižniji, oni bi dali sve za svoju djecu
'BIO JE POTPUNO NEVIN DJEČAK' / Zlostavljao i ubio dijete (2): Otkriveni uznemirujuće detalji tragičnog slučaja
VELIKA TRAGEDIJA / Sin (3) popularne influencerice preminuo šest dana nakon što je bez svijesti pronađen u bazenu
OPREZNO BIRAJTE / Ako tražite ime za dijete, razmislite o ovim: Prema vjerovanjima, prizivaju sreću i blagostanje
JE LI OVO PRETJERANO!? / U Zagrebu snimljena osoba kako vodi dijete na povodcu: 'Bolesno, dotakli smo dno'
DETALJI UŽASA U ZAGREBU / Otac pokušao zaštititi dječaka kojeg je udario kombi na Trgu, doktorica otkrila njegovo stanje
BUDUĆI TATA / Pjevač iz 'Pravila igre' otkrio kada dolazi prinova: 'Stiže mi ono što sam priželjkivao'
'OTIŠLA JE K ISUSU' / Velika tuga u obitelji popularne influencerice: Emotivnom objavom oprostili su se od kćeri
'DOBILA 30 KILOGRAMA' / Paula Tonković o iskustvu poroda: 'Pomislila da ja to ne mogu koliko me boljelo'
TAJNA STAROG OBIČAJA / Ne posjećujte bebu prvih 40 dana: Navodno možete donijeti zlo koje nikome ne biste poželjeli
DETALJI STRAVE U DRNIŠU / Dijete pretrčavalo cestu, pa na njega naletio drogirani vozač: Teško je ozlijeđeno
PREKO 600 SLUČAJEVA / Još jedna smrt djeteta od bolesti koja je trebala biti iskorijenjena: Broj zaraženih raste
OBRATITE POZORNOST / Nadarenost nije uvijek lako prepoznati: Ovih 12 znakova ukazuju da je dijete darovito
PODIJELIO HRVATE / Kako funkcionira prozor za ostavljanje neželjenih beba? Senzori alarmiraju časne. Kamera postoji, ali...
IMA I BOGATU KARIJERU / Rodila 10. dijete u dobi od 66 godina: 'Hranim se vrlo zdravo, redovito plivam'
SRETNA VIJEST / Rod Stewart čeka deveto unuče: Njegova 45-godišnja kći je trudna, otkrila spol djeteta
NEZAMISLIVI HOROR / Ovo je zla maćeha koja je 20 godina izgladnjivala svog posinka: Otkriveni sablasni detalji
SAD JE DOBILA SVOJE / Četverogodišnji dječak cinkao majku policiji jer mu je pojela sladoled: 'Vodite je u zatvor!'
KAKO SPRIJEČITI / Jedan detalj otkriva trpi li dijete vršnjaško nasilje: Problem više nije samo na ulici
BOLOVALA OD SHIZOFRENIJE / Majka Karolina ubila vlastitog sina (6): Istog dana pokušala likvidirati i oca
'NEIZVJESTAN ISHOD' / Doktor o posljedicama gripe: 'Mnogo pacijenata na nekom je obliku respiratorne potpore. To su najteže kliničke slike'
TRINAESTO DIJETE? / Ova žena tvrdi da je dobila dijete s Elonom Muskom: Zbog ovog detalja ne sumnjaju da govori istinu
UZNEMIRUJUĆA PRIČA / Daria (13) je 2020. zatrudnjela s Ivanom (10) pa postala influencerica: Evo gdje je danas