ZAR STVARNO? / Legendarni Vatreni otkrio kako ga je zvao Mbappe: 'Naučili smo ga riječi koje nisu za javnost'
'Ako može Trump, mogu i ja' / Kontroverzni Sinovčić protiv 'Zadarske dice' koju podržavaju Modrić i slavni Vatreni, svi su na nogama
'Ako može Trump, mogu i ja' / Donna Diana Prćić donosi pozadinu velike borbe za spas zadarskog nogometa
TOG' IMA SAMO KOD NAS / Nevjerojatni skandal u hrvatskom nogometu, Modrić i Vatreni na nogama: 'Tužno, jadno i sramotno'
ZAŠTO BOŽE, ZAŠTO / Dalića je pogodila nova loša vijest: Povukao je jedini logičan potez; Baš nema kraja pehovima u taboru Vatrenih
DANIJEL SUBAŠIĆ / Ma, to je to: Slavni Zadranin otkrio sveti gral uspjeha Vatrenih; 'Najbitnije je jedno i na to stvarno pazimo'
DOJAM S OPUS ARENE / Bez obzira na glupi poraz protiv Turaka, nema nikakve drame: Sve je, kao i uvijek, u našim rukama
NOVO-STARO POJAČANJE / Dalić u reprezentaciju vratio još jednog junaka iz Rusije: 'Istinski me raduje ponovno biti među Vatrenima'
BIVŠI SUIGRAČI / Subašić se emotivnom porukom oprostio od Hajduka, Mbappe mu napisao komentar na hrvatskom
OPROŠTAJ LEGENDE / Torcida je ovom porukom ispratila Danijela Subašića u mirovinu, pazite što su mu napisali
OVO SE NE ZABORAVLJA / Posljednji ples legendarnog Subašića: Ovako je razveselio milijune Hrvata tijekom Svjetskog prvenstva
KRAJ ERE / Sljedeća utakmica Hajduka bit će posljednja u karijeri apsolutne legende: 'Jedan je od lidera, zaslužio je dostojanstven oproštaj'
VATRENA HOBOTNICA / U Rusiji je postao junak nacije, a sada je donio tešku odluku: Poznato kada Subašić odlazi u mirovinu?
TUŽNA OBLJETNICA / Legendarni Vatreni se na poseban datum javio emotivnom objavom: 'Fališ mi da me ono po svom pošalješ u pm...'
JAKO EMOTIVNO / Subašić se psovkom oprostio od Lovrena: 'Deki, kapa do poda. Moj veliki pozitivni luđače...'
ZAUVIJEK U SRCIMA / Suba se prisjetio svojeg velikog prijatelja i tragično stradalog Hrvoja u emotivnoj objavi: 'Sretan rođendan, Zadarsko srce'
BIZARAN RAZLOG / Vratar Hajduka podijelio zanimljivu priču na Instagramu, mladi talent ostao na Poljudu zbog PlayStationa?
PROŠLO JE 14 GODINA / Prekrasna akcija u Zadru: Pokrenut će se turnir 'Hrvoje Ćustić' u znak sjećanja na nesretno stradalog nogometaša
RUKE U ZRAK / Eduoka je ponijelo, Subašića i Lovru isto: Ovako feštaju i zezaju se hajdukovci; 'Joooj di si bio mali, e'
'BAGUDINE REUNITED' / Okupilo se staro društvo na Livijevoj svadbi pa pošteno proslavilo: Nećete vjerovati što naš Luka drži u ruci
REAKCIJA S MAKSIMIRA / Stigla zanimljiva poruka iz Dinama. Modri nezadovoljni kaznom za Livaju i Subašića: 'Mislimo da je preblaga, evo i zašto'
HAJDUKOVCI MOGU ODAHNUTI / Mnogi vjerojatno nisu ni svjesni što je prijetilo Livaji i Subašiću, evo kakvu su kaznu mogli dobiti da se nisu 'posuli pepelom'
'AKO KAZNE LIVAJU I SUBAŠIĆA, ONDA MOGU I SVE NAS' / Dambrauskas izašao pred novinare: 'I ja sam pjevao to u autobusu. Zar zbog toga mrzim nekog? Pjevam i ne mislim'
ISCRPNA OBJAVA NA INSTAGRAMU / Subašić se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme o Dinamu: 'Sitne duše su se prodale za 200 kuna'
ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI? / Livaja se oglasio prvi put nakon pjevanja pogrdne pjesme. Objavio je zanimljivu fotografiju na Facebooku
VATRENI I EX-VATRENI / Pojavila se nova snimka i još je gora. Pogledajte kako Livaja i Subašić pjevaju: 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'
KAKVI KRALJEVI / Jeste vidjeli što je Suba napravio Raketi u prijenosu UŽIVO? 'Nemoj pričati gluposti tu na televiziji'
DOK SVIRA RADIO.... / Bivši Vatreni naklonio se Pašaliću nakon gola na Old Traffordu, veznjak jednom riječju prokomentirao bolan poraz
HAJDUK U ZADRU / Bijeli na Stanovima nisu gostovali od 2015.; Jakobušić i Subašić položili cvijeće na grob Hrvoja Ćustića
U SPLITU SE STVARA NEŠTO VELIKO / U manje od 24 sata dvije bombe s Poljuda, Dalmacija u transu: Nikoličius šokirao čitav HNL; 'Prijatelju, nisam čarobnjak'
SUBAŠIĆ I MELNJAK NA POLJUDU / Bivši Vatreni briljirao odgovorom na pitanje koje sve zanima: 'Prijatelju, nisam čarobnjak da to znam....'