POTRESNA SVJEDOČANSTVA / Delta soj je puno virulentniji za djecu, puno beba dolazi na liječenje: 'Samo sam molila da temperatura s nje prijeđe na mene...'
KREĆE U ZDRAVSTVU / Covid potvrde nemaju alternativu: 'Za one koji se nisu cijepili, postojat će i prijelazno razdoblje. Dat ćemo svima vremena...'
KAMO ĆE HRVATSKA? / Negdje su mjere protiv covida i dalje rigorozne, dok su ih drugi potpuno ukinuli: Jedna je zemlja posebno stroga
NIJE BAŠ SJAJNO / Stožer objavio nove podatke: Imamo 14 preminulih i 264 nova slučaja zaraze. U bolnicama je gotovo 700 oboljelih
MUČIO SE MJESEC DANA / Financijski guru i čuveni antivakser umro od Covida: Širio je teorije zavjere, a onda ga je uhvatila korona
'ZIMA ĆE BITI TEŠKA' / Nekoliko faktora pogoršava situaciju: 'Praktički svi koji nisu došli u kontakt s virusom ili nisu cijepljeni će se zaraziti'
'ČEKA NAS ZAHTJEVNA JESEN' / Dokad će sve ovo trajati, o slobodama i mjerama - Markotić u velikom intervjuu: 'Nagledala sam se necijepljenih koji su se pokajali!'
'PROBOJNA INFEKCIJA' / Zašto cijepljeni dobivaju koronu? Ovo su četiri faktora na koja trebati paziti, ona utječu na to hoćete li se ipak zaraziti
KOJE JE VAS ZAPALO? / Istraživanje otkrilo koje je od svih cjepiva najučinkovitije: Evo koliku zaštitu nude, i koje najlošije stoji
CIJEPILI STE SE? / Kome treba 3. doza: Znanstvenici su otkrili rizične skupine, ovim ljudima prijeti teški Covid iako su cijepljeni
DOSTA ČESTA NUSPOJAVA / Neke žene primijetile su promjene u menstrualnom ciklusu nakon cjepiva: Evo što kažu stručnjaci i trebate li brinuti
FESTIVAL SLOBODE / Prosvjed na Trgu obilježili sumanuti govori: Spominjala se piramida zla, rat i genocid, zazivalo Boga: 'Ja sam poslan od njega'
BRUTALNI KINESKI 'ZERO-COVID' / Svijet zgrožen šokantnom snimkom: Dijete (4) odvojili od roditelja, cijelog ga omotali hazmat odijelo i samog poslali u karantenu
'JAKO UČINKOVITO, A JEFTINO' / Kupujemo inovativno proteinsko cjepivo: Tvrtka koja ga razvija nada se da će s njim podići pale dionice