'NISAM PANIČAR, ALI...' / Hrvatski zrakoplovni stručnjak otkrio kojim avionom ne bi nikada letio: 'Ne bih ušao!'
'KORPORATIVNI KRIMINALCI' / Je li Boeing siguran? Srušila im se dva zrakoplova, vrata padaju u letu, a putnici umiru zbog turbulencija
NEZGODA? / Sjećate se onog Boeinga kojem su tijekom leta otpala vrata? Ministarstvo pokrenulo istragu
nakon padanja vrata na 5000 metara / Inspekcija Boeinga koji leti u RH. Kapetan odgovorio na pitanje trebaju li putnici brinuti: 'Dao bih mu najvišu ocjenu'
kriv je proizvođač / Avionu otpala vrata u letu. Predsjednik Boinga: 'I ja imam djecu, unuke, imate i vi. Pogriješili smo'
KAKO JE TO MOGUĆE? / Zastrašujuća snimka prvog pada Boeinga 737 u Australiji! Nakon katastrofe dogodilo se nešto nevjerojatno: 'To je čudo!'
PROCURILA JEZIVA SNIMKA PADA UKRAJINSKOG ZRAKOPLOVA: / Pretvorio se u vatrenu kuglu na nebu i srušio. Nitko nije preživio
POSLJEDNJA PORUKA PUTNICE S KOBNOG LETA BOEINGA 737: / 'Tako sam uzbuđena. Ne mogu dočekati da sve ovo podijelim s vama'
SVJEDOCI PADA BOEINGA 737: / 'Iz stražnjeg dijela aviona izlazio je dim i iskre. Krave koje su pasle pobjegle su u panici'
OTKRIVENI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI RUŠENJA BOEINGA U INDONEZIJI: / Je li moguće da je ovo prouzročilo tragediju?
PANIKA NA NEBU IZNAD RUSIJE: / Posada otkrila pukotinu na staklu pilotske kabine, avion sigurno sletio u Krasnojarsk
VJENČALI SU SE PRIJE DVA TJEDNA, A ONDA JE SJEO NA KOBAN LET: / 'Poslao mi je selfie iz aviona, a tri minute kasnije više se nije javljao...'
Svijet / STRAVIČNA NESREĆA U INDONEZIJI: Srušio se Boeing sa 189 putnika i članova posade, strahuje se da nema preživjelih
CURE DETALJI PADA ZRAKOPLOVA NA KUBI: / Srušio se na autocestu blizu Havane, zasad izvučeno samo troje preživjelih
NIZOZEMSKI KRALJ NAKON DVA DESETLJEĆA SKRIVANJA OTKRIO SVOJU TAJNU: / 'Nitko me nijednom nije prepoznao u uniformi...'
'NE RADI TO! PODIGNI GA!': / Procurila jeziva snimka koja otkriva dramu u kokpitu prije pada putničkog aviona u Rusiji