JEZIVO OTKRIĆE / Baka (82) večerala sa svojim kućnim majstorom pedofilom: Pronašli ju zazidanu u šupi
NEVJEROJATAN GUBITAK / Baka (76) izgubila listić od 2,35 milijuna eura: Kad je otkrila gdje je završio, zanijemjela je od šoka
SILVANA POLJAK / Upoznajte najzgodniju hrvatsku baku! Kćer joj je poznata influencerica, a ona najviše voli pozirati
HEROJSKA REAKCIJA / Baka spasila život električaru kojeg je pogodio strujni udar: 'Naučila sam to na YouTubeu'
BOMBASTIČNOG LI PREVIDA / Gospođa 20 godina ručnom granatom tucala orahe i zabijala čavle, mislila je da je čekić
SINJSKI TRILER / Baka organizirala otmicu unuke, pomagala joj policajka: Osuđena na godinu dana zatvora
žvakala žvaku i smijala se / Otrovanim kakaom i milkshakeom pokušala ubiti vlastitu baku: 'Htjela sam samo da malo odspava'
NIKAD NIJE KASNO / Atraktivna baka tek se s 50 upustila u ovu senzualnu aktivnost: 'Prvi put u životu osjećala sam se dobro iznutra i izvana'
BAKA ZABRIJALA NA CRNJAKA / Umirovljenica s petog kata zamijenila perača prozora za provalnika i prerezala mu sigurnosno uže!
PUKLA LJUBAV / Baka (83) koja se nedavno rastala od 46 godina mlađeg supruga žali što nije poslušala obitelj kad su je upozoravali: 'Bolje mi je bez njega'
priča kao iz bajke! / Stotinjak ljudi 3 dana tražilo staricu: 'Dočekala nas je buketićem kadulje i smilja, suze su krenule...'
SPREMNA ZA MODNU PISTU / 'Najzgodnija baka' u 64. godini isfurala kožnati minjak i svima spustila vilice: Kakve noge, kakav hod!
PONOSNA NA TITULU / Diva domaće glazbe Zorica Kondža dobila unučicu: 'Postala sam baba, čudesan je osjećaj'
OBIĐITE IH ČEŠĆE / Što se više družite s bakom i djedom, to će oni dulje živjeti: Nova studija izbacila brojke koje će vas zamisliti
FIT BAKA / Govore joj da je prestara za ovakve modne izlete, ali ona se ne misli zakopčati do grla: 'Ja plešem i u 65., a kako vi izgledate?'
OPET IZAZVALI KAOS NA TIKTOKU / Kleknuo je ispred gospođe od 76 godina, poljubio je u trbuh i svijetu priopćio da ju je napumpao!
AH, DJECA KO DJECA / Gospođa spočitnula kćeri što pije pivce: Ne bi to bila genijalna priča da jedna nema 105 godina, a druga 83!
TOTALNO ZAMRAČENJE / Pazite dok izgovarate 'mama, mama, ja sam trudna!': Nije joj bilo na kraj pameti da bi buduća baka mogla ovako reagirati
KOLIKO BISTE JOJ DALI? 30? 40? / Ma ni blizu, ova ljepotica ima puno više godina! Ona je baka i upravo je šokirala internet: 'Nemoguće da si toliko stara'