PROMJENA NA ČELU DJEČJE BOLNICE SREBRNJAK / Umjesto Ane Stavljenić Rukavina Upravno vijeće vodit će Sanja Kolaček
RAVNATELJU HRT-A ODREĐEN ISTRAŽNI ZATVOR / Očekuje se ispitivanje 16 svjedoka; Otkriveno što se dogodilo Bandićevoj suradnici koja se onesvijestila
OTKRIVEN ČETVRTI KRAK AFERE / Utaja poreza na kantama za smeće: Stigli i i detalji o uhićenju Stavljenić Rukavine
EU ĆE TRAŽITI POVRAT NOVCA? / Zašto je uhićena Ana Stavljenić-Rukavina? Zbog 'čistke' na Srebrnjaku, ali i projekta od 58 milijuna eura
USKOK OBJAVIO DETALJE KORUPCIJSKE HOBOTNICE / Jutros još deset uhićenih, među njima i Bandićev rođak? Uhićen i muž bivše missice; Bačić negira krivnju
'AFERA KOKOŠARI' / Juričan o uhićenjima: 'Ovo je tek početak neke priče. Meni tu fale još nekakva lica, fali mi Zagrebački holding, to je leglo samo takvo...'
PAJDAŠI U USKOK-U / Stigli su glavni osumnjičenici: Upravo traju ispitivanja Bandićevih bliskih suradnika
NAJMANJE 8 UHIĆENO / Velika USKOK-ova akcija sa zajedničkim nazivnikom Bandić: 'Krenula su ispitivanja, a očekuje se da će uhićeni početi kapati tijekom večeri'
UHIĆENA ŽENA KOJA JE ODLUČIVALA O NJEGOVOJ SMJENI / Bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak: 'Iza nje postoji jedna ozbiljna mreža, nevidljive ruke...'
Video / Nogalo o uhićenju Ane Stavljenić Rukavine: 'Iza nje su nevidljive ruke, ja ću ih USKOK-u učiniti vidljivima. Evo koga'
NJIH DVIJE UVIJEK SU MILANU BILE BLIZU / Otkriveno zbog čega su uhićene Bandićeve bliske suradnice: Oglasio se odvjetnik jedne od njih
'ČEKAO SAM TAJ MOMENT' / Nogalo nije ni vesel niti likuje zbog uhićenja Stavljenić-Rukavine: 'Konačno se uništio mit da određena elita moćnika može raditi što hoće'
UHIĆENJIMA NEMA KRAJA / Policija je došla i po Anu Stavljenić-Rukavinu: Imala je sedam funkcija i namjestila je natječaj za ravnatelja bolnice Srebrnjak