STRKA I PANIKA VLADAJU NA SETU KUHARSKE EMISIJE: / Misle da ih netko namjerno sabotira, napetost se osjeti u zraku
ZBOG BANALNOSTI, ZADRANKE ISPALE IZ 3,2,1 - KUHAJ: / Mate ljutit: 'Unaprijed ste pale, bez ispaljenog metka!'
JEDAN PAR DANAS ODLAZI, A ŽIRI SE SAMO SMJEŠKA: / 'Bit že žestokih okršaja ... jedna stvar može sve promijeniti'
ČETIRI PARA TRAŽE PROLAZ DALJE: / Tko će objesiti pregaču o klin i napustiti show u posljednjem kuhoboju?
DANAS U '3,2,1 - KUHAJ' O POBJEDNIKU ODLUČILE NIJANSE: / 'Toliko smo se trudile i uložile, jako mi je žao'
PAŽANIN, ŠPIČEK, JANKOVIĆ I MATEJA NA ODMORU: / Jelovnik od tri slijeda neće ocjenjivati žiri nego gosti
IVAN PAŽANIN SE MALO POGUBIO: / Strašno ga šokirao prašnjav tanjur, ali ako hrana padne na pod - nema veze
ŠPIČEK SE NALJUTIO PA POČEO BACATI FORE: / 'Pa neću vas pitati jesu li vaši pileći fileti od muškog ili ženskog pileta'
ROBERT I IVAN NAPUSTILI SHOW SA SAMO BODOM RAZLIKE: / Istarski bajkeri 'hrpom nesreće' zapečatili sudbinu
NATJECATELJI SKANDIRALI NJEGOVO IME: / 'Postalo nam je normalno dobiti desetke, samo da tako i ostane!'
ŠPIČEK DESETKOM IZNENADIO ZADRANKE: / 'Napokon smo se vratile u igru! Samo da sad održimo ovakav tempo i dalje'
VJEKIN TIM OSTAO BEZ BODOVA: / Nikolina i Otto uvjerljivo najgori: 'Kad sam vidjela te ocjene, htjela sam povratiti'
REKORDNI BROJ DESETKI U POVIJESTI SHOWA: / Natjecatelji slavili, Barica se žali: 'Pažanin nas je opet zaribal'
SLAGALICA STRAVE U 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!': / 'Ukomirani' batak i preslani inćuni zamalo ubili žiri!
'ZLATNO PRASE' NEUGODNO IZNENADILO ČLANA ŽIRIJA: / 'Strašno! Osjećaj je kao kad sam prvi puta pao na nos'
DRAMA NA SETU: / Odustaju li Ante i Vjeko od showa?! ANTE SKINUO PREGAČU: 'Meni je dosta ove ciganije!
NULA ZA 'ZLATNO PRASE': / 'Problem je u Vjeki jer brlja, brzoplet je, nema koncentracije', evo tko je oduševio
ANTE I VJEKO SU NOVI KULINARSKI PAR: / Dečki se tako dobro zabavljaju skupa da su zaboravili na kuhanje
PAŽANIN JE PRAVI ŠALJIVDŽIJA: / Mateji nešto upalo u oko, od njegovog komentara se skoro udavila od smijeha
MLADE SPLIĆANKE OPET BRILJIRALE: / Zaradile imunitet, a Pažanin oduševljen 'Trebalo im je da se opuste, a sada...'
NATJECATELJI SE UPECALI NA ZAMKE ŽIRIJA: / Ponudili im namirnice koje je nemoguće pripremiti u zadanom vremenu
KANDIDATI ŠOKIRALI ŠPIČEKA NEZNANJEM: / „Zar mislite da šparoge rastu na drveću kao šljive i kruške?!“
RASPIŠTOLJIO SE ŽIRI U '3,2,1 - KUHAJ': / Jedan tim posebno oduševio i značajno promijenio stanje na ljestvici
NATJECATELJI ŠOKIRANI DANAŠNJIM ZADATKOM: / 'Preteško je, ovo ni Mate ni Pažanin ne bi mogli napraviti!'
TOTALNA SUPROTNOST MEĐU NATJECATELJIMA: / Žiri jedno jelo nije htio ni kušati, a drugo im je najbolje koje su do sad probali
NATJECATELJI DOBILI ČUDNE NAMIRNICE: / Moraju se snalaziti kako najbolje znaju s namirnicama za koje nikad nisu čuli
ISKUSNI ŠPIČEK DIJELI SAVJETE: / 'Više bih cijenio da ništa ne servirate nego da upropastite namirnicu'
NAPETI KUHOBOJ ODLUČUJE TKO NAPUŠTA SHOW: / Ružica i Barica bore se protiv Vjeke i Davorke: 'Kak' bude, bude!'
ŽIRI SE ISPRSIO PA VJEKI I DAVORKI DAO ČAK DVIJE JEDINICE: / 'Izgleda da smo se vratili malo unazad, a mi smo tu da ih motiviramo'
ŠPIČEK ZAPRIJETIO NATJECATELJIMA KUHARSKOG SHOWA: / 'Po hodnicima čujem da sam zločest, vrijeme je da počnu pljuštati jedinice'
NATJECATELJI PREBACUJU KRIVNJU, ALI ŽIRI NE MARI ZA NJIHOVE IZLIKE: / 'Ja ne mogu preći preko toga, to je stvarno katastrofa!'
ŠPIČEK LJUT NA NATJECATELJE KUHARSKOG SHOWA: / 'Ne znaš tko pije, a tko plaća, poslije se uvijek traži krivac'
VODITELJI TIMOVA DOBILI NAJLOŠIJE KRITIKE ŽIRIJA: / Izgleda da im niti 75 minuta nije dovoljno za pripremu jela
PANIKA NA SETU KUHARSKOG SHOWA: / Natjecatelji se suočili s nepoznatim namirnicama i pravim 'morskim nemanima'
NATJECATELJI SE ŽALILI NA NAMIRNICE, A NISU SVLADALI NI OSNOVE: / Žiriju poslužili čak tri sirove ribe