NEMA VIŠE BACANJA HRANE /

Produljite rok trajanja gotovo svakoj namirnici: Ovi kuhinjski trikovi uštedjet će vam ozbiljnu lovu

3. Jagode u octu: Iskoristite ukusne jagode na najbolji mogući način tako što ćete ih staviti u ocat. Zbog toga bi mogle ostati svježe do tri tjedna. Stavite jagode u vodu s jabučnim octom i ostavite da odstoje 15 minuta, a zatim ih dobro isperite. Osušite ih papirnatim ručnikom, a zatim spremite u hermetički zatvorenu staklenu posudu u hladnjaku.
Foto: shutterstock
3. Jagode u octu: Iskoristite ukusne jagode na najbolji mogući način tako što ćete ih staviti u ocat. Zbog toga bi mogle ostati svježe do tri tjedna. Stavite jagode u vodu s jabučnim octom i ostavite da odstoje 15 minuta, a zatim ih dobro isperite. Osušite ih papirnatim ručnikom, a zatim spremite u hermetički zatvorenu staklenu posudu u hladnjaku.
3 /12
VOYO logo

Rasipanje hrane je loše za okoliš te također može opteretiti vaše financije.

VOYO logo
Pogledaj još galerija