STOP BACANJU HRANE! /

Trik je u spremanju u hladnjak: Stručnjakinja objasnila zašto mlijeko ne stavljati u vrata i što s povrćem i voćem

Umjesto da bacate hranu i dopustite da se ona pokvari, Kate preporučuje korištenje markera. Nabavite samoljepljive etikete te na njih napišite datum kad ste što otvorili. "Onda, pred kraj roka upotrebe, možete tu namirnicu ili proizvod podijeliti na porcije i zamrznuti", istaknula je te je kazala da je dobro da na jednu policu stavite hranu kojoj brzo ističe rok trajanja, pa je treba što prije pojesti.
Foto: Shutterstock
Umjesto da bacate hranu i dopustite da se ona pokvari, Kate preporučuje korištenje markera. Nabavite samoljepljive etikete te na njih napišite datum kad ste što otvorili. "Onda, pred kraj roka upotrebe, možete tu namirnicu ili proizvod podijeliti na porcije i zamrznuti", istaknula je te je kazala da je dobro da na jednu policu stavite hranu kojoj brzo ističe rok trajanja, pa je treba što prije pojesti.
7 /10
VOYO logo

Stručnjakinja za pohranu hrane Kate Hall otkrila je niz praktičnih trikova za održavanje čistoće hladnjaka i kontrolu količine hrane koju tjedno bacate, piše Daily Star.

VOYO logo
Pogledaj još galerija