STOP BACANJU HRANE! /

Trik je u spremanju u hladnjak: Stručnjakinja objasnila zašto mlijeko ne stavljati u vrata i što s povrćem i voćem

Kako biste ispravno organizirali zalihe hrane, pobrinite se da svaku stavku stavite na pravo mjesto. Kate je savjetovala da mlijeko ne držite u vratima. "Kuhano meso, delikatesni proizvodi i ostaci hrane stoje na toplijoj gornjoj polici", predložila je Kate. U sredini neka budu mliječni proizvodi, posebno mlijeko. Ali meki sir može staviti na policu na vratima. "Džemove, meki sir i sokove čuvajte u vratima, a voće i povrće stavljajte u donje ladice kako biste se zaštitili od neugodnih mirisa", rekla je.
Foto: Shutterstock
Kako biste ispravno organizirali zalihe hrane, pobrinite se da svaku stavku stavite na pravo mjesto. Kate je savjetovala da mlijeko ne držite u vratima. "Kuhano meso, delikatesni proizvodi i ostaci hrane stoje na toplijoj gornjoj polici", predložila je Kate. U sredini neka budu mliječni proizvodi, posebno mlijeko. Ali meki sir može staviti na policu na vratima. "Džemove, meki sir i sokove čuvajte u vratima, a voće i povrće stavljajte u donje ladice kako biste se zaštitili od neugodnih mirisa", rekla je.
5 /10
VOYO logo

Stručnjakinja za pohranu hrane Kate Hall otkrila je niz praktičnih trikova za održavanje čistoće hladnjaka i kontrolu količine hrane koju tjedno bacate, piše Daily Star.

VOYO logo
Pogledaj još galerija