JEDITE ŠTO ČEŠĆE /

Minimum toksina i maksimum hranjivih tvari: Sedam vrsta riba koje su najzdravije za vas

Još jedna česta riba koju ćete naći konzerviranu, ali i svježu. Skuša je iz nižeg hranidbenog lanca što je čini opcijom koja će sigurno sadržavati manji udio žive i drugih zagađivača. ''Skuša je bogata omega 3 masnim kiselinama, a najbolja je dimljena, pečena na žaru ili u salatama'', objašnjava Carli. Ova masna riba bogatog okusa također je izvrsna u receptima za tjesteninu na bazi rajčice.
Foto: Pixabay
Još jedna česta riba koju ćete naći konzerviranu, ali i svježu. Skuša je iz nižeg hranidbenog lanca što je čini opcijom koja će sigurno sadržavati manji udio žive i drugih zagađivača. ''Skuša je bogata omega 3 masnim kiselinama, a najbolja je dimljena, pečena na žaru ili u salatama'', objašnjava Carli. Ova masna riba bogatog okusa također je izvrsna u receptima za tjesteninu na bazi rajčice.
10 /24
VOYO logo

Kad je riječ o ribi, nisu sve vrte jednake u smislu nutritivnih vrijednosti i ukupnog utjecaja na zdravlje, kaže dijetetičarka Kristen Carli.

VOYO logo
Pogledaj još galerija