RIJEŠITE IH SE /

Ove namirnice ne smiju dugo stajati u smočnici: Mogu se pokvariti ili postati opasne

16. Umak od rajčice: Kad se otvori, umak od rajčice mora se staviti u hladnjak inače se vrlo brzo pokvari. Danas mnogi imaju manje konzervansa nego prije pa im je rok trajanja kraći. U hladnjaku traje nekoliko dana do tjedan dana. Ako se na vrhu stvori sloj plijesni, odmah ga bacite.
Foto: Profimedia
16. Umak od rajčice: Kad se otvori, umak od rajčice mora se staviti u hladnjak inače se vrlo brzo pokvari. Danas mnogi imaju manje konzervansa nego prije pa im je rok trajanja kraći. U hladnjaku traje nekoliko dana do tjedan dana. Ako se na vrhu stvori sloj plijesni, odmah ga bacite.
17 /27
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Iako su smočnice praktično rješenje za pohranu hrane, nisu idealno mjesto za sve namirnice. Neke od njih s vremenom gube hranjivu vrijednost, okus i svježinu, dok druge mogu postati i zdravstveno rizične. Nepravilno skladištenje često dovodi do kvarenja hrane i nepotrebnog bacanja.

Pogledajte u galeriji koje namirnice ne smiju dugo stajati u smočnici.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx