Bez kompliciranja /

Jednostavnije ne može: Pripremite ukusna jela sa samo tri sastojka

Ponekad si znamo zakomplicirati život inovativnim receptima, a zapravo možemo složiti ukusan i zdravi ručak sa samo tri glavna sastojka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileća krilca s medom i začinima

Sastojci:

kilogram pilećih krilca

tri velike žlice mješavine začina

med

(FOTO: Pexels)

Upute:

Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva celzijevih

Stavite pileća krilca u veliku posudu i dodajte mješavinu začina. Rukama promiješajte kako bi sva krilca bila prekrivena. 

Smjestite krilca na veliki protvan i premažite tankim premazom meda

Pecite 20 do 30 minuta

Recept prenosi Roasted Root.

Losos s limunom i bosiljkom

Sastojci:

4 fileta lososa

dva limuna

svježi bosiljak

(FOTO: Pexels)

Upute: 

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Smjestite losos u protvan i prelijte polovicom limunovog soka.

2. Ostatak limuna narežite na kolutove i smjestite na losos. Svježi bosiljak posipajte po lososu u listićima ili nasjeckanog. Dodajte sol i papar po želji.

3. Pecite 15 do 20 minuta

Recept prenosi Taste of Home.

Pečene gljive punjene jajem

Sastojci:

svježa jaja

šampinjoni

šnite pršuta ili pureće šunke

(FOTO: Pixabay)

Upute:

1. Očistite gljive, uklonite stabljiku i izvadite unutrašnjost kako biste gljivu mogli napuniti jajem.

2. Ako želite, možete premazati gljive maslinovim uljem kabo se ne bi zaljepile za protvan.

3. Stavite male šnite pršuta u svaku gljivu.

4. Svako jaje razbijte u posudicu, a zatim ga oprezno stavite u gljivu - koliko stane.

5.​ Začinite po želji, ali imajte na umu da je pršut sam po sebi slan.

6. Pecite 20 minuta u pećnici na 190 stupnjeva.

Recept prenosi Paleo Spirit.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pročitaj i ovo
najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Izdvojeno
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx