
Jednostavnije ne može: Pripremite ukusna jela sa samo tri sastojka

Pileća krilca s medom i začinima
Sastojci:
kilogram pilećih krilca
tri velike žlice mješavine začina
med
Upute:
Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva celzijevih
Stavite pileća krilca u veliku posudu i dodajte mješavinu začina. Rukama promiješajte kako bi sva krilca bila prekrivena.
Smjestite krilca na veliki protvan i premažite tankim premazom meda
Pecite 20 do 30 minuta
Recept prenosi Roasted Root.
Losos s limunom i bosiljkom
Sastojci:
4 fileta lososa
dva limuna
svježi bosiljak
Upute:
1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Smjestite losos u protvan i prelijte polovicom limunovog soka.
2. Ostatak limuna narežite na kolutove i smjestite na losos. Svježi bosiljak posipajte po lososu u listićima ili nasjeckanog. Dodajte sol i papar po želji.
3. Pecite 15 do 20 minuta
Recept prenosi Taste of Home.
Pečene gljive punjene jajem
Sastojci:
svježa jaja
šampinjoni
šnite pršuta ili pureće šunke
Upute:
1. Očistite gljive, uklonite stabljiku i izvadite unutrašnjost kako biste gljivu mogli napuniti jajem.
2. Ako želite, možete premazati gljive maslinovim uljem kabo se ne bi zaljepile za protvan.
3. Stavite male šnite pršuta u svaku gljivu.
4. Svako jaje razbijte u posudicu, a zatim ga oprezno stavite u gljivu - koliko stane.
5. Začinite po želji, ali imajte na umu da je pršut sam po sebi slan.
6. Pecite 20 minuta u pećnici na 190 stupnjeva.
Recept prenosi Paleo Spirit.


