OPASNO ZA ZDRAVLJE /

Priznajte, i sad vam stoji barem jedna u ledu: Ove namirnice ne smiju ići u zamrzivač, ali mnogi griješe

Stručnjaci za vina uvijek će vam reći da vino nikada ne stavljate u zamrzivač. Umjesto toga vratite čep i pohranite ga u hladnjak, ovo bi vam trebalo kupiti tri do pet dana da popijete ostatak. No, možete ga zamrznuti i tek kad se opet otopi na sobnoj temperaturi, bit će dobro samo za kuhanje, a ne za piće.
Foto: Profimedia
Stručnjaci za vina uvijek će vam reći da vino nikada ne stavljate u zamrzivač. Umjesto toga vratite čep i pohranite ga u hladnjak, ovo bi vam trebalo kupiti tri do pet dana da popijete ostatak. No, možete ga zamrznuti i tek kad se opet otopi na sobnoj temperaturi, bit će dobro samo za kuhanje, a ne za piće.
5 /10
VOYO logo

Uz porast troškova života, svi tražimo načine za uštedu, a kuhanje na veliko i zamrzavanje hrane odličan je način za to. Zamrzivač je idealan način da produžite vijek trajanja hrane i izbjegnete previše otpada, piše The Sun.

VOYO logo
Pogledaj još galerija