POSLODAVAC GODINE? /

Poznati hrvatski chef šokirao uvjetima rada u svojoj kuhinji: 'Nema radnog vremena'

Mario je progovorio o tome kakav je kao poslodavac

VOYO logo
VOYO logo

U novoj epizodi MagNeta, voditeljica Nikolina Pišek (52) ugostila je poznatog chefa Marija Mandarića (33), koji je otkrio kako izgleda njegov tipični radni dan u kuhinji.

Svojim odgovorima iznenadio je voditeljicu, ali i pokazao koliko se gastronomija promijenila posljednjih godina.

Prisjetio se početaka karijere i kako su izgledali dani u engleskim kuhinjama.

"Ja kad sam odrastao u ovoj industriji, kad smo radili u Engleskoj, mi smo radili tako kako vidite u tim filmovima. 18 sati na dan, uz buku, dernjavu, stres. Mi smo se dičili i ponosili time koliko si radio. 16, 8 ili 18 sati, za nekoga drugoga, ali došle su nove generacije", ispričao je Mandarić.

Mario kao poslodavac

Na Nikolinin komentar da bi se mogao kandidirati za poslodavca godine, chef je bez zadrške rekao: "Bez lažne skromnosti, rekao bih da da."

Poznati hrvatski chef šokirao uvjetima rada u svojoj kuhinji: 'Nema radnog vremena'
Foto: Marko Lukunic/pixsell

Na pitanje kakav je zapravo kao poslodavac, otkrio je da vodi kuhinju potpuno drugačije nego što je to bilo u njegovim počecima.

"Skroz drugačiji od onoga kako sam ja odrastao u kuhinjama. Kod mene u kuhinji nema radnog vremena. Radimo samo večere. Meni je svaki kuhar koji radi u Noelu zadužen za četiri do pet jela, od početka do kraja. I na toj je osobi organizirati i kada će doći na posao, a da bude spreman u šest", objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO: Mario Mandarić gostovao u RTL Direktu i otkrio koja mu je najdraža hrana

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali